Bloggeren

HildeKatNett

Velkommen til bloggen min! Jeg heter Hilde Katrine Eriksen, jeg skriver om tema fra nord – og fra andre steder. Om kultur og litteratur, om dialog på tvers av nasjon og kultur, om personlige opplevelser, refleksjoner, reiser, minner og møter med folk. Og noen skjønnlitterære tekster.

Etter at jeg som femtenåring forlot hjemmet mitt på ei nordnorsk øy har jeg bodd i Finnmark, Troms, Bærum, Møre og Romsdal, Trøndelag, Skottland (UK), Australia og Canada. Jeg har arbeidet som norsklektor og frilansskribent, allroundjournalist i avisa Finnmarken, en del år i kommunikasjons-bransjen i Trondheim, og fire år som leder for Ordkalotten – Tromsø internasjonale litteraturfestival (2006-2010).

Jeg er medeier og redaktør for Nordkalottforlaget & Nordnorsk Magasin AS, frilans -skribent, -kritiker og -oppdragstaker, og kontorleder i Nordnorsk forfatterlag. Jeg har en master (cand.phil.) i nordisk litteratur, Forfatterstudiet i Bø (HSN 1985), START-opplæring i journalistikk fra Institutt for journalistikk, og en master i ledelse og økonomi (om digital markedsføring). Jeg er dessuten medlem i Norsk kritikerlag, medlem i Nordnorsk forfatterlag, og i Norsk tidsskriftforening. 

En gammel traver på digitale vinger: Ikaros eller Pegasus? Nordnorsk Magasin AS: En casestudie. Mastergrad i Strategisk ledelse og økonomi ved Handelshøgskolen ved UiT Norges arktiske universitet, 2016.
«Kjærleiken gjev oss eit andlet» ein analyse av Hanne Aga: «Bror sorg». Hovedoppgave i nordisk litteratur ved Universitetet i Tromsø, 1991.

Oppdatert februar 2018.

© Bloggen ble opprettet 28. oktober 2010. Eldre blogginnlegg er overført fra Windows Live Spaces og Facebook Notes. ©Hilde Katrine Eriksen har copyright på innholdet på denne bloggen, jf. Lov om opphavsrett til åndsverk. Tekst og foto herfra kan ikke offentliggjøres uten min tillatelse.

Reklamer

7 tanker om “Bloggeren”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s